Συζυγοσ Γεννηματα : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ - Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από .

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και .

Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και .

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από .

Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το .

Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.

Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Φανερά συντετριμμένος για τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου φώφη γεννηματά είναι ο ανδρέας τσούνης ο οποίος δεν έχει φύγει λεπτό από το . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και τα δάκρυά του, έπεσε πάνω στο φέρετρο. Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Συζυγοσ Γεννηματα : ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ - Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά.. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Το «τελευταίο αντίο» λένε αυτή τη στιγμή συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί και συνεργάτες στη φώφη γεννηματά, συγκλόνισε ο σύζυγος της. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.